Nosaltres

 

 

 

 

TotMontmelo, és el diari digital de Montmeló, una iniciativa privada que pretén donar veu al poble de Montmeló. La manera de dur a terme aquest objectiu és oferir un espai web per publicar les notícies de la societat Montmelonina.


 

QUI SOM?

QUÈ PUBLIQUEM?

VOLS PUBLICAR LA TEVA NOTÍCIA?

HISTÃ’RIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui som?

Som un equip, on tots fem de tot però cadascú té les seves tasques més específiques, depenent de les seves aptituds i motivacions.


Adri Cobo ( Programador )

Montmeloní implicat a la xarxa associativa de Montmeló. He estat més de 5 anys participant a l'esplai, sóc un dels impulsors del Rockmeló, actualment sóc el director d'ACEM i professionalment sóc un jove emprenedor fundador de Grafreak.


Pau Camps ( Disenyador Gràfic )

Vaig arribar a Montmeló al 1997, he col·laborat amb diferents entitats del poble, com el Club de Rol Pendagrón i ACEM. Professionalment hem dedico al diseny gràfic, i actualment treballo a la empresa de la qual sóc fundador, Grafreak.


Alex Lievana ( Periodista)

Montmeloní de 21 anys implicat en el teixit associatiu del poble des de ben petit, porto 5 anys com a monitor a l'Esplaia't. Professionalment encara no sóc ningú, i em trobo estudiant periodisme per exercir en un futur la professió que més m'agrada

 

Isma Jiménez ( Community Manager )

Arribat a Montmeló el 1995, he estat sempre implicat en diverses entitats i col·lectius del municipi com ara l’Esplai on vaig ser el presi durant uns anys i la colla de diables. Professionalment hem dedico al Marketing Online, sóc “jove” emprenedor i fundador de Basic Estil.

 

 

Tornar a Nosaltres


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quin tipus d'informació es publica?


D’entre les notícies publicades en aquest diari digital de Montmeló podem diferenciar entre dos tipus de notícies, les publicades per TotMontmelo.com i les compartides.

Aquestes últimes provenen  d'altres blogs o webs d'entitats, persones físiques, institucions o negocis de Montmeló.La finalitat d'aquest lloc web és publicar tota aquella informació que faci referència o provingui de persones, entitats, col·lectius, comerços, negocis o partits polítics de Montmeló, amb la única intenció de fer difusió del nostre poble.


 

Tornar a Nosaltres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Com fer-ho per publicar?

 

Per fer arribar la informació heu d'enviar un correu a info@totmontmelo.com o mitjançant l'apartat de la web "escriu la teva notícia" . Si envieu notícies o escrits d'opinió es publicaran a l'apartat Notícies Tot Montmelo i si pel contrari teniu un blog/web i ens voleu facilitar la vostra URL, s'incorporarà a l'apartat corresponent i es publicaran automàticament.


 

Tornar a Nosaltres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Una mica d’història:


El 24 de Novembre de 2010 Isma Jimenez va trobar interessant crear i dinamitzar un espai de notícies de Montmeló on es publiquessin noticies que normalment no es veien a les webs de l’administració, com debats a Facebook entre les diferents forces polítiques,....
Després daixò va anar agafant feed RSS d’altres webs o blogs d’entitats, persones i va donar difusió mitjançant les xarxes socials, que desprès va acabar incorporant a les publicacions a la web de totmontmelo.

Va intentar crear blogs dins de TotMontmeló, però na va tenir gaire acollida i tot va continuar igual amb algunes “millores” de diseny, fins al 2012.

L'any 2012 es van sumar al projecte els amics Adri Cobo i Pau Camps. Amb el seu ajut i coneixements, vàrem millorar molt la web, tant de diseny com usabilitat, amb l'objectiu de donar una nova empenta al projecte. Gràcies a haver format un petit equip es van tirar endavant projectes com la dinamització de la Festa Major 2012 a les xarxes socials amb #FMMontmelo.

Aquest mateix any vàrem tenir una nova incorporació a l’equip, Àlex Liévana, estudiant de periodisme i molt actiu a la vida associativa del municipi, que va acabar de donar el punt de qualitat que encara mancava a les notícies de Tot Montmeló.

 

Tornar a Nosaltres

 

 

 

 

Compartir | E-mail Imprimir | | Otros