10 raons per anar al 10è Rockmeló

19/03/14 | Tot Montmeló
10 raons per anar al 10è Rockmeló

Ja venen anunciant-ho des de fa uns messos, i com qui no es dóna compte, ja estem a la setmana del Rockmeló. Des de aquí volem mostrar el nostre recolçament a l'ACEM i la seva tasca musical any rere any. Es per això que aquí us deixem un recull de raons per a que aneu al festival Rock del nostre poble.

1.- Perque el cap de cartell d'aquest any és una banda amb 20 anys de carretera que ens ha donat moltes grans cançons. Aquí us deixem un parell de cançons de Mamá Ladilla pero us asegurem que si visiteu la seva web us trobareu desripcions del pal : " El único trío de la galaxia sin término medio, que escucha críticas como "Son unos genios" junto a otras como "Son horribles y tocan como el culo", continua indiferente a todo, con los huevos como sandías.

2.- La banda local i guanyadora del OpenRockmeló és Siberia, una banda que fa un metal melòdic molt molt currat. Acaben de sortir de l'estudi de grabació, estan en procès de producció i masterització però esperem que ens ensenyin alguna cançó del nou disc en aquest directe.

3.- Els De Cara La Pared no necessiten presentació però no sabem si heu escoltat el seu últim directe. Amb la incorporació de nous integrants, entre ells l'Alberto de Montmeló, el seu directe ha assolit un nivell més, fent que sigui impossible no posar-te a ballar o flipar amb la seva posada en escena.

4.-Segurament no us heu donat compte que la formació de El Impasible Jack Kirby ve de Figueres i vesteixen com si fossin superherois. El seu integrants han format part de Soul Taja, Mute, Che Sudaka y Discipulos de Otilia. La seva maqueta Origins sembla un comic de coleccionista com si fos el Spiderman#01. El seu directe és tan potent que la gent d'ACEM els ha tornat a portar per a que gaudiu d'ells.

5.- ¿Sabeu que són els mashups? ¿Sabieu que això és el ball fet música? ¿Imagineu com sonaria la música "Never gonna give you up" de Rick Ashley amb en Kurt Cobain cantant el Smells Like Teen Spirit? Els CaspasMix us volen ensenyar tots els remixos impossibles que tenen a les seves maletes. A última hora tenim sessió de DJS ben animada!

6.- És el 10º Aniversari d'un festival a Montmeló;, amb la dificil situació que vivim no és gens fàcil. Per això donem les gràcies al Rockmeló per tots aquests grups que han aconseguit portar al nostre poble.

7.- Un any més el preus a la barra es mantenen. PREUS POPULARS!!

8.- Per que la gent d'ACEM porta més de 10 anys lluitant per la música en directe i tenir una petita finestra per a que grups novells del poble puguin actuar en unes condicions profesionals i tocant amb grups de primer nivell.

9.- Perque no ens han confirmat si hi haurà un 11è aniversari...

10.- ¿Què pots trobar el dissabte per 10€? ¿sense moure's de Montmeló? ¿Que inclogui 4 bandes i un DJ? ¿Que una d'aquestes bandes sigui coneguda nacionalment? ¿Que els preus siguin populars? ¿Et quedaras a casa?

etiquetat amb: rockmeló | cultura |