ACEM... Fins aviat!

11/07/14 | acem

Escribim aquest Post per anunciar-vos que els "Pika Pika 2014" dels dies 11 i 18 de juliol als Jardins de La Torreta, seran les 2 darreres activitats que organitzem des de l'ACEM.
No vol dir que deixem d'existir però si que serà un "cese temporal d'activitats". Pensàvem que mai arribaria el dia que prendríem aquesta decisió, però diferents factors que ara no cal repassar, ens han portat a que aquesta sigui la millor opció.

Han estat més de 10 anys en els que diferents persones hem invertit els nostre temps, passió i maldecaps, amb l'únic objectiu de "moure" el panorama musical del nostre municipi i sobretot afavorir la creació de concerts i festivals de música en directe dels estils més diversos, tot i que sempre certament allunyats dels convencionalismes i del "comercialment correcte".

En aquests moments només ens falta dir que tot i haver fet unes coses millors que altres i haver tingut tants èxits com fracassos, ens sentim molt i molt orgullosos d'aquests anys i de les bandes que tot i els nostres recursos hem aconseguit que passessin per Montmeló. Bandes que sense cap dubte mai hauríem passat pel nostre poble com Ojos de Brujo, Muchachito, Albert Pla, La Pegatina, Che Sudaka, Joan Colomo, Poncho K, Boikot, Tiki Phantoms, No more lies, Always Drinking, Bongo Botrako, Surfin Sirles i tants i tants altres!

No ens queda res més que agraïr a TOTES les persones que d'una forma o altra ens han ajudat. Des dels col·laboradors comercials i "extorsionats" habituals (Fersix, Tintó Carolà, Copymont, Ara So...), fins a tot i totes els que s'han posat darrera de la barra en algun moment i molt especialment als que portem uns anys al "peu del canó". 

També volem agrair la complicitat de l'Ajuntament de Montmeló. Tenim clar que a vegades no ha estat fàcil i que tants uns com altres hem hagut de fer "cessions" però sense el seu ajut al llarg d'aquests anys, i en especial el d'alguns tècnics, regidors i regidores, tot hagués estat molt més difícil.

Res més, simplement ens acomiadem amb un "Show must go on..." Parem de moment les màquines i dormirem fins que ens despertem de la hivernació. Sempre recolçarem la música en Directe de qualitat a Montmeló. Us esperem als darrers Pika Pika, l'11 i 18 de juliol als jardins de la Torreta.

etiquetat amb: acem | asociacions