I Marxa pels drets socials del Vallès Oriental

14/05/14 | totmontmelo
I Marxa pels drets socials del Vallès Oriental

El proper 31 de maig es durà a terme la I marxa pels drets socials del vallès oriental. Una marxa organitzada per diferents col·lectius del Vallès Orientals per protestar i exigir: 

 

- Fer marxa enrere en totes les retallades en educació, sanitat, pensions, dependència, prestacions d’atur o per situació de vulnerabilitat, etc.

- Rebutgem rotundament la privatització dels serveis públics adreçada a fer negoci amb la nostra salut i les nostres vides.

- Condemnem la vulneració del dret bàsic a un habitatge digne i que s’aturi la sagnia del drama provocat i plasmat en els desnonaments.

- Ens neguem a pagar un deute que no hem generat i que no és nostre.

- Creiem necessari capgirar les retallades i  el patiment imposant els interessos de la majoria social als del capital financer transnacional i als seus servidors polítics.

- No acceptem més pèrdues de drets, ni retallades, ni privatitzacions, ni més agressions a les nostres prestacions socials i condicions de treball, ni a les nostres llibertats individuals i col·lectives.

 

Un grup de ciutadans i col·lectius de Montmeló han convocat la sortida desde Montmeló el proper 31 de Maig a les 11h des de la plaça de la Vila fins a Granollers. 

 

Facebook col·lectiu Montmeló :  Montmeló camina pels drets socials

web de la marxa: http://marxadretssocialsvo.wordpress.com/