Rockmelo 2012

20/11/11 | Tot Montmeló

RockMelo 2012 Aquest anys ens divertirem amb el guanyador del Open "The Marigol" que donarà el tret de sortida a un dels Rockmelós més  â€œesbojarrats” dels que s’han fet fins al moment. Esbojarrat perquè el cartell  presenta dos artistes d’aquells sorprenents i imprescindibles, d’aquells que no passen desapercebuts i dels que sabem que els assistents al Rockmeló sabran valorar. Dos artistes amb un punt de bogeria (sana) que ens encanta!  En primer lloc i repescat a última hora com els grans fixatges, tindrem a Joan Colomo, músic experimentat que ara presenta el seu segon disc en solitari amb un estil molt personal. 

En segon lloc, Albert Pla y los Sujetadores. El mestre del surrealisme musical català  amb influència internacional no ve sol, ni molt menys, ja que farà un repàs dels seus millors temes acompanyat del guitarrista  Diego Cortés  i del bateria Tino di Geraldo. Tota una festa assegurada! 

I d’esbojarrats també poden qualificar les altres dos bandes que ens visiten enguany.  Che Sudaka que ens torna a visitar entre d’altres coses perquè en aquests tres anys no han parat de créixer i de fer vibrar al personal en una llista interminable de concerts a 23 països de tot el món. L’altre motiu de la visita és perquè ens presentaran el seu nous disc “10” amb el que iniciaran la seva gira de 10è aniversari. Ben retornats a la vostra casa! I de postres, pels que aguantin que estem segurs que serà molta gent, tindrem la sound system guanyadora del Spanish Clash a les  dos darreres edicions, els Urtica Sound des de Vilanova i la Geltrú, que tancaran el rockmeló a un ritme frenètic.

LLoc:
Pavelló municipal de Montmeló (Carrer Dr. Ferran s/n) 
Obertura de portes : 21:15 hores. Finalització: 4:45 matinada.

Venda d’entrades: 
. Punts de venda anticipada (13 €): 
• Bar Restaurant Capitán Lagarto. C Vic 07 (Montmeló). Telèfon  935721793 
• UME unió musical - C/Alfons IV, 84-86 (Granollers) Telèfon 938700166 
• UME unió musical - C/Muntaner, 300 (Barcelona) Telèfon: 932008100 
• UME unió musical - CC Glòries Av. Diagonal 200, B-228 (Barcelona) Telèfon: 934860187 
• www.atrapalo.com (fins el dia 6 de gener a les 23:59) (14 euros)
etiquetat amb: Montmelo | rockmelo | acem | Cultura